Hulp bij ouderverstoting of (dreigend) contactverlies

Bij mij kan je terecht met je verhaal en zorgen. Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige vader zal ik aandachtig naar je verhaal luisteren. Samen zullen wij de voor jou passende hulp onderzoeken bij (dreigend) contactverlies of ouderverstoting. Je leert te ontdekken wat jíj kan doen om in contact te blijven met een kind.

Klik hier voor meer informatie.

Als ervaringsdeskundige herken ik de houding en gedragingen van een ouder die het contact tussen het kind en de andere ouder beperken of zelfs verbreken wil. Met een helikopterview en een de-escalerende communicatie help ik jou de escalatie van een conflict te voorkomen of in ieder geval niet verder aan te wakkeren.

Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij (dreigend) contactverlies of ouderverstoting moet zo vroeg mogelijk worden geboden. Ik help cliënten te begrijpen dat ze bij ouderverstoting geconfronteerd worden met strijdgedrag van de andere ouder. Het is gedrag dat tot doel heeft de cliënt te raken, regelmatig ook over de rug van het kind.

Klik hier voor meer informatie.

Contact en tarieven

Wil jij jouw kennis en vaardigheden vergroten om op een de-escalerende manier (dreigend) contactverlies te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis intakegesprek van 30 minuten. Klik hier voor de actuele tarieven.

Disclaimer

Met bovenstaande hulp bij contactverlies of ouderverstoting ondersteun ik iedereen die het contact met een kind dreigt kwijt te raken. Klik op een dienst voor meer informatie. Meer informatie over ouderverstoting vind je ook hier en in het adviesrapport van het Expertteam Ouderverstoting.

Ik ben gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige vader op het gebied van (dreigend) contactverlies / ouderverstoting / Parental Alienation. Daarom wijs ik met deze disclaimer erop dat ik diensten aanbiedt als coach. Ik biedt diensten niet aan als jurist, therapeut, counselor of andere geestelijke gezondheidswerker. Mijn diensten zijn gericht op mensen zonder ernstige psychische problemen.

en_GBEnglish (UK)