De-escalerend communiceren

Door het opstellen of reviewen van jouw boodschap help ik jou op een beheerste en constructieve wijze met de andere ouder of instantie schriftelijk te communiceren. Hierdoor komt jouw boodschap duidelijk aan bij de ontvanger zonder dat de huidige situatie (verder) escaleert. Daarbij stel ik het kind en jouw doel altijd centraal. Dit draagt positief bij aan een eventuele juridische procedure omdat je kunt aantonen dat je uit de strijd kunt blijven en kunt handelen in het belang van het kind.

Aanpak en tarieven de-escalerend communiceren

Als ervaringsdeskundige herken ik de houding en gedragingen van een ouder die het contact tussen het kind en de andere ouder beperken of zelfs verbreken wil. Met een helikopterview en een de-escalerende communicatie help ik jou de escalatie van een conflict te voorkomen of in ieder geval niet verder aan te wakkeren.
Je krijgt hiermee rust in jouw hoofd en hebt ruimte voor andere dingen in jouw leven. Gaandeweg leer je ook hoe je zelfstandig op een neutrale manier met de andere ouder kunt communiceren.
Na een verkennende coaching sessie stuur je mij jouw teksten ter review of stellen we die samen op. Klik hier voor de actuele tarieven.

en_GBEnglish (UK)