Doel van deze site

Met deze site wil ik iedereen helpen om zo vroeg mogelijk het proces van dreigend contactverlies / ouderverstoting te voorkomen of doorbreken. Belangrijk is daarbij de intenties van een ouder (en diens netwerk) zo spoedig mogelijk te herkennen. Dat kan psychische schade bij het kind en de andere ouder voorkomen of beperken.

Gemanipuleerde ouderverstoting is meer dan alleen contactverlies

Het proces kenmerkt zich door een systematisch manipulerende en pathogene (ziekmakende) handelwijze van een ouder (en diens netwerk). Deze ouder creëert een verbond met het kind om de andere ouder (voorgoed) uit het leven van het kind te verstoten. De termen contactverlies, parental alienation, ouderverstoting, oudervervreemding en ouderonthechting dekken niet de lading van het doel van de verstotende ouder. Die deinst er immers niet voor terug om met (psychisch) geweld een ouder uit het leven van het kind te elimineren. Zonder gegronde reden en koste wat het kost.

In mijn beleving gaat dit proces véél verder dan een ouder te willen verstoten, vervreemden of onthechten. Bij dit verwoestende proces wordt een ouder door de andere ouder zonder enige scrupules bewust en opzettelijk uit het leven van hun kind weggevaagd, uitgewist en GEËLIMINEERD!

Daarom noem ik dit proces

OUDER ELIMINATIE

Op deze site vind je informatie rondom het proces en wat je kunt doen om eventuele schade te beperken. Voor ondersteuning door mij als coach en ervaringsdeskundige klik hier.

en_GBEnglish (UK)