Weggecijferd

Mijn verhaal

Meteen na de geboorte van hun zoon poogt de moeder bewust, calculerend en zonder enige scrupules de vader te weren uit het leven van hun zoon.
Wanneer de moeder vervolgens elke communicatie met de vader en het contact tussen vader en hun zoon verbreekt belandt de vader binnen de kortste keren in een wereld vol van manipulatie, leugens en valse beschuldigingen jegens hem.
In een race tegen de klok moet de wanhopige vader in een draaikolk van emoties het hoofd boven water zien te houden om niet voorgoed uit het leven van hun zoon te worden geëlimineerd.

Een waargebeurde en haast onwerkelijke thriller over een gezamenlijke kinderwens, narcisme, ouderverstoting, emotionele kindermishandeling, huiselijk geweld jegens mannen en het trage rechtssysteem in Nederland waarin het schijnargument „in het belang van het kind” door de verstotende ouder al te graag misbruikt wordt.


Norbert Fuchs (1971) is homo en in 2018 blije vader geworden van een zoon. Het bewust gekozen co-ouderschap met de hetero moeder pakte onverwacht dramatisch uit en is aanleiding voor hem om dit boek te schrijven voor toekomstige (co-)ouders in (regenboog) gezinnen.

en_GBEnglish (UK)